Facebook
Twitter
Google Plus
czechDo you prefer English?
Průnik do třetí, vzdušné dimenze převyšuje veškeré ostatní mátožně šedivé lidské klopýtání,
které je s touto bohulibou činností hrubě nesrovnatelné.
Počasí na 3 dny
vítr
Kalendář akcí 2019 - Leden
Po
Út
St
Čt
So
Ne
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
paragliding
reklama
Zajímavosti, novinky - 19.8.2016
Přelety, zážitky a příběhy z létání
Ochrana osobních údajů
SKYFLY CZ shromažďuje pouze ty osobní údaje, které uživatelé webových stránek dobrovolně a vědomě poskytli. Informace uživatelů jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.
Bez výslovného souhlasu uživatele nakládá SkyFly s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.
Uživatel tímto vyjadřuje svůj souhlas s tím, aby jeho osobní údaje předané nebo zveřejněné na SKYFLY byly v plném rozsahu zpracovány. Uživatel má právo svůj souhlas se zpracováním osobních údajů odvolat, a to e-mailem na adresu skyfly@skyfly.cz.
SKYFLY.CZ zásadně neodpovídá (v souladu s ustanoveními zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti) za obsah vložený na jeho Servery Uživatelem. Nenese také žádnou odpovědnost za případné zneužití služeb inzerce uživateli či třetími osobami.
SKYFLY.CZ nesbírá o vás žádné informace, které jste nám sami neposkytli. Některé naše služby vám umožňuje sdílení informací s ostatními. Proto tyto sdílíte informace veřejné, mohou být indexovatelné veřejnými vyhledávači.
Vaše osobní údaje používáme například ke komunikaci s uživatelem, k inzerci a jiných služeb, nabízené na tomto webu.
22.7.2018 - Miloš